Serverpark

Vi tilbyr kompromissløs, administrert Wordpress-hosting, driftet på maskiner dedikert kun for dine websider.

Spesifikasjoner


  Hosting
Minne 2GB
CPU 2 kjerner
Lagring 50GB NVME SSD
Domenenavn
PHP 7
Egen IP-adresse
Gratis HTTPS/SSL
Automatisk oppdatering
Daglige backups
Etablering 0,-
Pris/mnd 300,-
   

Bestill


For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss på e-post. Vi vil forsøke å svare deg i løpet av samme dag på arbeidsdager.

Hva er dedikert hosting?


De fleste andre hosting-leverandører tilbyr såkalt “Shared hosting”, hvor dine websider plasseres på en server der ressursene deles blant flere (ofte hundrevis) av kunder. Dette kan føre til dårlig og lite konsekvent ytelse dersom andre kunder på samme server opplever mye trafikk.

Slike hostingleverandører setter også ofte kunstige begrensinger på ressursene dine websider har tilgang til, som for eksempel båndbredde eller kjøretid, for å unngå at enkeltkunder overbelaster serveren.

Med en dedikert server har du en hel fysisk maskin, kun for dine websider. Det betyr at du kan forvente rask og konsekvent ytelse på dine websider, uten begrensninger.

Hva er administrert (managed) hosting?


Managed hosting innebærer at vi står for driften av server, og også oppdateringer av Wordpress og alle tilhørende utvidelser.

Det betyr at du kan fokusere på den daglige driften av din bedrift, og slippe å forholde deg til tidkrevende vedlikehold og administrasjon av Wordpress-sidene og den underliggende serveren.

Daglige backups


Vi tar daglige backups av innholdet på dine Wordpress-sider. Dersom uhellet skulle være ute, så vil vi hjelpe deg med å hente ut en sikkerhetskopi.

Domenenavn


Vi registrerer domenenavnet du ønsker, og kobler det til din dedikerte Wordpress-side. Ønsker du epost-tjeneste i tillegg, kan vi hjelpe deg med å sette opp dette hos epost-leverandør etter ditt ønske (f.eks. Hosted Exchange fra Microsoft Office 365 eller Domeneshop). Vi tilbyr ikke egne epost-tjenester, kun Wordpress-hosting.

Har du allerede eget domenenavn? Ikke noe problem! Vi hjelper deg med å koble domenet til din dedikerte Wordpress-side, uten å påvirke andre eksisterende tjenester som f.eks. epost.

HTTPS


Vi setter opp HTTPS for deg på dine websider, med et gratis HTTPS-sertifikat fra Let’s Encrypt, som gir deg den karakteristiske grønne låsen på dine websider

HTTPS-sertifikat

Eksisterende websider


Har du eksisterende Wordpress-sider hos en annen leverandør, så kan vi hjelpe deg med å flytte disse over til vår dedikerte plattform. Ta kontakt på e-post for et uforpliktende tilbud.

Teknologien


Vi benytter oss av Scaleway, en revolusjonerende plattform for skytjenester, som baserer seg på såkalte BareMetal-servere. Dette er rimelige dedikerte, fysiske maskiner lokalisert i moderne datasentre i Paris eller Amsterdam.

Scaleway Wordpress Let's Encrypt