Dedikert Wordpress-hosting

Vi tilbyr kompromissløs, administrert Wordpress-hosting, driftet på maskiner dedikert kun for dine websider, eller på virtuelle maskiner med dedikerte ressurser.

Spesifikasjoner


  Virtuell Dedikert
Minne 2GB 8GB
CPU 2 kjerner 4 kjerner
Lagring 50GB SSD 50 GB SSD
Domenenavn
Klar for nettbutikk
Gratis HTTPS/SSL
Automatisk oppdatering
Daglige backups
Driftsovervåkning
PHP 7.3
Egen IP-adresse
Etablering 0,- 0,-
Pris/mnd 320,- 640,-

Om dere har eksisterende Wordpress-sider i dag kan vi hjelpe til med å flytte disse.

Bestill


For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss på epost. Vi vil forsøke å svare deg i løpet av samme dag på hverdager.

Hva er dedikert/virtuell hosting?


De fleste andre hosting-leverandører tilbyr såkalt “Shared hosting” (webhotell), hvor dine websider plasseres på en server der ressursene deles blant flere (ofte hundrevis) av kunder. Dette kan føre til dårlig og lite konsekvent ytelse dersom andre kunder på samme server opplever mye trafikk eller har krevende websider.

Disse leverandørene setter ofte mange begrensinger på hvilke maskinressurser dine websider har tilgang til for å unngå at enkeltkunder overbelaster serveren.

Med en dedikert server har du en hel fysisk maskin, kun for dine websider. Det betyr at du kan forvente rask og konsekvent ytelse på dine websider, uten begrensninger.

Hva er administrert (managed) hosting?


Wordpress Logo

Managed hosting innebærer at vi står for driften av server, og også oppdateringer av Wordpress og alle tilhørende utvidelser. I tillegg er alle aspekter av tjenesten optimalisert for Wordpress, slik at dine websider yter best mulig.

Det betyr at du kan fokusere på den daglige driften av din bedrift, utvikle dine Wordpress-sider, og slippe å forholde deg til tidkrevende vedlikehold og administrasjon av websidene og den underliggende serveren.

Nettbutikk


WooCommerce

Ønsker du å starte nettbutikk? Wordpress med WooCommerce er én av de mest populære nettbutikkplattformene, er enkel å bruke og har enkel integrasjon med betalingstilbydere som Klarna, PayPal, Stripe, osv.

Med dedikert hosting kan du føle deg trygg på at din nettbutikk ikke vil tape kunder på grunn av trege sider.

Daglige backups


Vi tar daglige backups av innholdet på dine websider til flere lokasjoner. Dersom uhellet skulle være ute, så vil vi raskt hjelpe deg med å hente ut en sikkerhetskopi.

Driftsovervåkning og sikkerhet


Monitoring

Vi benytter oss av moderne monitoreringsverktøy slik at vi umiddelbart kan oppdage og identifisere driftsforstyrrelser, og reagere raskt for å løse problemet.

Domenenavn


Vi registrerer domenenavnet du ønsker, og kobler det til din dedikerte Wordpress-server. Ønsker du epost-tjeneste i tillegg, kan vi hjelpe deg med å sette opp dette hos epost-leverandør etter ditt ønske (f.eks. Google G Suite, Hosted Exchange fra Microsoft Office 365 eller Domeneshop). Vi tilbyr ikke egne epost-tjenester, kun webhosting.

Har du allerede eget domenenavn? Ikke noe problem! Vi hjelper deg med å koble domenet til din Wordpress-server, uten å påvirke andre tjenester (f.eks. epost) du bruker på domenet i dag.

HTTPS


HTTPS-sertifikat

Vi setter opp HTTPS for deg på dine websider, med gratis HTTPS-sertifikat fra Let’s Encrypt, som gir deg den karakteristiske grønne låsen på dine websider. Det betyr at du også trygt kan drifte en nettbutikk med hosting fra Trojka.

Eksisterende websider


Har du eksisterende Wordpress-sider hos en annen leverandør kan vi hjelpe deg med å flytte disse over til vår dedikerte plattform. Ta kontakt på epost for et uforpliktende tilbud.

Teknologien


Vi benytter oss av Scaleway, en revolusjonerende plattform for skytjenester, som baserer seg på såkalte BareMetal-servere. Dette er rimelige dedikerte, fysiske maskiner lokalisert i moderne datasentre i Paris eller Amsterdam.

Scaleway Wordpress Let's Encrypt